25 December 2011

hari ini hari AHAD

assalamualaikum.. 

 hohoho..

 arini ari aper kawan-kawan???

AHAD.. pandai anak mak.. haha 
arini hari ke 2 bermulanye study week.. final lambat lagi.. 11jan bru start paper.. so lex ar kan??
huhu.. ni la anak2 muda zaman sekarang.. jangan tiru tahuu kawan2?? hee..

xde pe nk dibebelkan kat cni.. just suke plak nk update blog..klo nk bercerita. banyak sgt plak ceritanyer.. tp sekarang da INSAF.. mne BOleH citer hal PERSONAL kat cni.. kne sembunyi2 sikit.. nanti KANTOI kn?? hee..

sukenyer cik una nk mengUDATE blog sebab suke dengan design baru BLOG.. SUKERRRRRR sgt2.. thanks tau.. thanks kat ABG encem yg tolong design kn cik una nyer blog ni... 

 nk kenal dier x?? mne tau korang pon bole suh dier design kn BLOG korang secara PERCUMA.. haha.. maaf lorh bang.. nk promote blog skit ni.. hik3..

sape dier?? 
jom3.. kite lihat dier... 

...............

........................

...........................

gambar time dinner malam kecemerlangan pelajar
fakulti komputer, sains n math.

ni gambar time dinner this sem..haha.. xpernah2 lagi before ni kami bercakap, melainkan berBLOGGING sme2, sekali amek gambar sme2, haha maluuuu siiiooootttt.. haha 

 haa.. ape cer??? 
ENCEM X??? cepat2.. sebelom org lain amek.. haha..
jangan marah ea encek rizaira?? ^____^ guro jer..

 ni link ke BLOG dier..


korang terjAH LA BLOG dier yer?? dier baik.. jgn isau.. 
 dahla baik, encem, pandai.. hahaa. single 2, kalo korang nk masuk line bole jer.. huhu.. [maaf yer encek Rizaira, cik una main2 jer]

kami xde pape hubungan tahuu?? jgn salah paham sudh.. kami xbercakap banyak2 pon klo berdepan or ckp fon melainkan bnda-benda penting SAHAJA.. contoh: exam da start ke blom, biasela.. cik una kan suke g lewat2.. pastu xtau tempat kat mne la.. haha, bukan xley call kawan pempuan, tp kwan2 pempuan suke silent fon awal2.. thats y la.. jgn slah paham ea??

HEADER BLOG yang korang ckp cntik ni pon bukan cik una nyer keje.. ni pon Encek Rizaira yang tolong design kn.. huuhu.. untung jd adik ni.. bole mintak tolong abang.. HAHA.. (^_^) 

 da la.. kalo membebel panjang plak.. harap xde KONTROLVERSI ea?? penat.. huh...


 jangan salah paham ea? terutama budak2 kelas LA.. akak2 and abang2 ea?? ^__^

 KAMI HANYA KAWAN..

 ^_____^

harap2, nex sem xde la gosip2 liar lagi tau??

sem ni da berakhir dengan  kelas.. haha.. FINAL da dekat...

kawan2..... jgn lupe study.. kata MINGGU STUDY WEEK... mmg kne study la kan??

 GOOD LUCK kawan2 smua...
^_____^


p/s:  thanks 4 reading.. sori klo entry panjang n mmbosankan..

tata.. take care..

 assalamualaikum.. ^_____^


4 Komen:

Ungu Violet said...

study leklok yerr...hihi

~cik una~ said...

@Ungu Violet: hehe.. macih.. i will.. insyaAllah.. :)

MISS BRUTAL said...

err!! kawan betul ka..macam padan ja hang dengan rizaira..hehe~~gurau ja..

~cik una~ said...

@MISS BRUTAL : HUHU,.. bykla.. kami kawan jela.. muka padan?? adik beradik la 2.. haha. kembar xseusia.. lain mak bapak,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright by UBGcreativeart