30 September 2011

leBih Terasa diuji.

hari demi hari.. hari2 cube untuk Apply pinjaman ptptn, huh...

tapi....
 setiap kali nk apply je, mesti xley nk masuk, i mean, masuk ic n password je, ngn website2 ptptn trus hilang..
Apa yang perlu hanyalah SABAR...
harini da last day utk pinjaman 2 di apply.. 
Ya Allah, Kau kuatkanlah aku, jgn sesekali aku b'putus ase..

awal pagi td, sabar la, maybe Allah sedang menguji, maybe gak Dia nk bg JPA 2..
sbb da pelik sgt xley apply,cubela +ve kn diri an??
bile result JPA da kua n i know i xdpt, huh...
nk nangis siot.. bukn nk nangis sbb xdpt, tp sbb ptptn blom dpt apply lagi..xnk nyusahkan mak ayah..
call mereka pn mereka xanswer my call..
humm.. (masih bersabar menunggu)

dalam kepala otakni cam da buntu la..ni da ujung bulan da, naik awl bulan nk kne bayar umah sewe ni,
yuran sem ni pn blom bayar lagi..
 xkn nk mintak duit banyak2 kat parent kot..
huh...
soriii..bukan mengeluh, tp..mmg patot Dia buat mcm ni.. balasannya utk org yang xpernah bertindak awl dlm wt somethng..
berckp tentang awl n lambat ni..
teringat plak kesah yang terpaksa ikhlas kn diri amek bhsa Arab selama 3 sem start from dis sem sbb lambat apply mandrin smpai kelaspn da penuh..

papepn, now i'm regret.. 'ana uhibbu Allughatul Arabiyyah jiddan" 
insyaAllah, i will do my best..

berbalik pada cerita asal,-->> ape nk buat ni??? aduhai.. lemah lonlai, bile org persoalkan tentang 2, na nangis la... xnk nyusahkan parent, tp terpaksa sushkan jugak.. apela aku ni jd anak bukan nak senangkan parent, tp mintak duitje tau..huh

YA Allah, maafkan hambaMu ini kerana terlampau banyak mengeluh, aku cuba Ya Allah,utk jadi yang terbaik.. aku bertawakal kepadaMu Ya Allah, ape2 pn yang berlaku selepasni.. akanku terima dengan hati yang terbuka.. insyaAllah.. :)

doakan saya berjaya yer kwn2.. good luck in ur life too.. insyaAllah..
papepon yang berlaku, i'll try to alwayz n alwys smile..
 love u all..
 assalamualaikum...

2 Komen:

‏محمد دانيال said...

buke alluratul. allughatul.

~cik una~ said...

td nk eja lagutu... tp tkot plak klo salah eja.. nk eja bhasa melayu pon xreti.. hee.. sbb laptopni xley nk tulis jawi.. hehe..

malu den.. ahahaa
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright by UBGcreativeart